Nu finns hela säsong 1 av ”Hundpodden med Kicki & Fanny” ute – en livsstilspodd för hundälskare!

Fotograf: Trille Fellstenius

Hundpsykologerna Kicki Fellstenius och Fanny Modig djupdyker i olika ämnen; Hur svårt är det egentligen att få hunden att gå fint i koppel? Hur får man till den perfekta inkallningen? Vilken hundtyp passar dig bäst? Hur gör man för att få harmoniska hundmöten och hur vet man om hunden är lycklig?

Det är underbart att ha hund! Genom ökad kunskap och förståelse blir det ännu härligare. Kicki och Fanny delar med sig av sin kompetens, egna erfarenheter och tankar. Lyssnarna får även konkreta träningstips. Många hundägare ställs inför liknande utmaningar under hundens liv, hur arbetar man förebyggande och vad kan man göra om man vill förändra ett beteende hos sin hund? Målet är att inspirera och höja livskvalitén för hundar och deras familjer. Under stora delar av våren har podden legat etta på poddtoppen i sin kategori och den har tagits emot fantastiskt bra av lyssnarna!

Till vardags arbetar Kicki och Fanny på företaget Glada Jyckar som erbjuder kurser och privatträningar till hundägare. Kicki har lång erfarenhet av hundvärlden, hon grundade Glada Jyckar för 27 år sedan och har hjälpt många hundar och hundägare genom åren. Hon delar sin vardag med Tage som är en Beagle. Fanny är nyutbildad hundpsykolog, hon driver även bloggen Leva med hundar och har stor erfarenhet av hundträning med sin Eurasier Eddie.

Ni hittar ”Hundpodden med Kicki och Fanny” i de flesta podd-appar eller på Acast.com/hundpodden.

Fotograf: Trille Fellstenius

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

 

Logga fodax med texten 100%25 naturligt färskfoder från Småland.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg

 

 
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.