Efter blodig hundattack – Patricia vädjar håll er hund kopplad!

Patricia vädjar till alla hundägare, håll er hund kopplad, även om den kan vara hur snäll som helst kan du aldrig veta vad som händer vid möte med en annan hund!

Förra veckan var Patricias lillasyster Victoria 17 år ute på promenad med familjens sjuåriga hund Ludde, promenaden i Kramfors slutade med att Ludde attackerades svårt av en okopplad hund.

Victoria och Ludde gick som vanligt igenom bostadsområdet där Victoria ska ha sett en större okopplad hund i en trädgård. Så fort den andra hunden fick syn på Ludde ska den ha sprungit till attack.

Hunden bet sig fast i Ludde, den attackerade mot strupen och hugg flera gånger. Ägaren till den attackerande hunden försökte allt men lyckades inte få stopp på sin hund. De försökte till och med hälla vatten på hundarna men inget hjälpte. Till sist lyckades de få loss hundarna från varandra, men då var Ludde redan mycket svårt skadad.

Idag, sex dagar efter attacken, har Ludde dränage i såren för att driva bort vätska, blåmärken över hela kroppen och rivsår. Flera sår syddes och en muskel under ljumsken är söndertuggad något som gör att Ludde har svårt att gå.

Det värsta är ändå att Ludde blivit svårt psykiskt skadad, han vill inte gå ut, han är livrädd och vill bara vända i dörren, skriver Expressen.

HÅLL ER HUND KOPPLAD – UNDVIK HUNDATTACKER !

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

Logga fodax med texten 100%25 naturligt färskfoder från Småland.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.