Vi listar de bästa och de sämsta flygbolagen att flyga med ditt husdjur

 Compare the Market’s har gjort en undersökning vilka flygbolag i världen som är mest djurvänliga och vilka flygbolag som inte alls tillåter husdjur. Undersökningar världen över visar att allt fler tar med sig sina husdjur på semestern. 

Företaget listar också sex stycken husdjur som har besökt flera länder än många människor någonsin har gjort. Bland dem återfinns 3 hundar, två katter och en igelkott.

Nedan kan du se vilka flygbolag som är djurvänliga. Bland de tio mest djurvänliga flygbolag hittar vi, Air France, British Airways, Lufthansa, TUI, Thomas Cook, Turkish Airlines, Aegean Airlines, Aeroflot, Air Europa och Vueling.

 

Bland de flygbolag som är minst djurvänliga hittar vi easyjet, Emirates, Flybe, Ryanair och Balkan Holidays.

De fem hundraser som är förbjudna på de populäraste flygrutterna för husdjur är Pitbulls, American Staffordshire, Staffordshires, Mastiff och Rottweilers.

  • Air France  är ledande inom transport av husdjur. Air France tillåter dig ta med upp till tre stycken hundar till priset av en extra resväska. Hundar som väger upp till 75 kg inkl bur får resa tillsammans med dig inne i cabinen.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

Logga fodax med texten 100%25 naturligt färskfoder från Småland.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg

 
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.