Svindel på Blocket – norsk uppfödare bestulen på internet

Annonsen ovan ligger ute på Blocket inget ovanligt med det. Men exakt samma bild ligger ute i en känd norsk uppfödares annons på sajten Finn.no i Norge, som är den verkliga uppfödaren av valpen.

Det är tyvärr inte första gången som Borghild Bang i Norge råkar ut för svindlare på internet, hon har tidigare varit ute för samma sak och rekommenderar alla att märka sina foton med copyright text över hela bilden för att inte bli bestulen. Borghild är en av eldsjälarna bakom den populära facebooksidan smuggling, svindel och nettsteder svindleri på internet

Vi ber alla att se upp med svindleri på internet, troligen finns det ingen valp till salu på den annonsen på Blocket eller så är det inte en Pomeranian som de ger sig ut för att vara med den stulna bilden.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

Logga fodax med texten 100%25 naturligt färskfoder från Småland.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg
Husdjur

 

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Svindel på Blocket – norsk uppfödare bestulen på internet

  1. Filippa skriver:

    Efter kontakt på blocket startade vi mailkontakt istållet. Ville att jag skulle skicka över pengar då hunden är fast i tullen i Kina. Hon är polisanmäld och tagit en svensk uppfödares uppgifter! Var försiktiga.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.