Tävling – vinn barnboken – Till morfar om du blir hungrig

Tävling där tre personer vinner var sitt exemplar av nyutkomna barnboken Till morfar om du blir hungrig.

För att delta i tävlingen skall du besvara de två lätta frågorna nedan och sända svaren tillsammans med ditt namn och adress till dognews@hotmail.se . Märk svaret ”Morfar” i ämnesraden. Vi vill ha ditt svar senast den 20 juli 2018. Böckerna sänds till vinnarna direkt från vår sponsor Bonnierförlagen.

1. Vad heter pojken i boken?

2. Varför vill just du vinna boken Till morfar om du blir hungrig?

Lycka till!

Läs mera om boken nedan eller på länken här

Vad rör sig i en liten killes huvud när hans älskade morfar har dött? Hur hanterar ett barn sorg?  Till morfar om du blir hungrig, där en hund spelar en avgörande roll för en liten pojke som sörjer sin morfars bortgång. Följ pojken Elliot rakt in i sorgen – och ut på andra sidan. En varm och vardaglig skildring av ett barns känslor när den stora förlusten slår till och ingenting mer är sig likt. Av debuterande Nicolas Jändel med finstämda bilder av Helena Willis.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

Logga fodax med texten 100%25 naturligt färskfoder från Småland.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.