En knarkhund i Colombia riskerar att bli mördad

Narkotikahunden Sombra har skött sitt jobb för den colombianska polisen så bra att hon nu har ett pris på sitt huvud. En av landets mest ökända narkotikaligor, Urabeños, utlovar motsvarande drygt 600 000 kronor till den som undanröjer henne.

Detta sedan Sombra sniffat rätt på nästan tio ton kokain som ligan försökt smuggla ut från hamnar vid Atlantkusten, skriver gp. Sombra har nosat rätt på narkotika som lett till 245 misstänkta, som gripits för smuggling, unders hennes karriär.

Sex -åriga Sombra jobbar nu på annan plats och både hon och hennes förare står under hård bevakning.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

Logga fodax med texten 100%25 naturligt färskfoder från Småland.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.