Polis biten av Rottweiler

Polis larmades till en ort i Arvika kommun för att ta hand om en lös hund som uppehöll sig utanför en matbutik. När en polisman skulle ta hand om hunden gick den till attack och polismannen blev biten i handen.

Det är bara en av rubrikerna om attackerande hundar de senaste dagarna. Under sommaren sker mest hundattacker. Ska vi acceptera att hundattacker tillhör vår vardag?

TÄNK PÅ ATT ALLTID HÅLLA DIN HUND KOPPLAD DÅ DU RÖR DIG BLAND MÄNNISKOR! 

Hund attackerade kvinnan och kvinnas hund. En kvinna var ute och kastade sopor när hon upptäckte att de fanns flera andra hundar på innergården. Plötsligt kommer en av dem emot henne och hennes egen hund blir angripen.

Lös hund attackerade kvinna. På måndagseftermiddagen strax innan klockan halv fyra var en kvinna ute och promenerade med sin hund på Domaregatan. Kvinnan gick förbi en okänd man på en parkbänk och bredvid den satt en okopplad hund. Kvinnan gick förbi med sin hund men då angrep den löskopplade hunden kvinnans hund. Sedan bet hunden även kvinnan i armen och handen.

Lösspringande hund bet ihjäl katt. En 75-årig kattägare fick se sin katt i slagsmål med en hund som inte hörde hemma i huset. Kattägaren störtade ut för att sära på djuren, men kom försent – när han fått kontroll över hunden hade den 13-åriga katten redan dött av sina skador. 75-åringen fick skador på armarna.

Kriminalvårdare attackerad med kamphund. Två personer bussade en kamphund på en kriminalvårdare på väg till arbetet i sin uniform.

Hund ihjälbiten på kvällspromenad. En större hund bet ihjäl en annan hund i Hallstahammar på tisdagskvällen.  En person ringde till polisen och berättade att hon varit ute för att rasta sin hund, när det plötsligt kommer fram en större hund och biter hunden.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

Logga fodax med texten 100%25 naturligt färskfoder från Småland.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.