HJÄLP polisen att hitta pudeln Coco som satt i en bil som blev stulen i Herrljunga – SPRID

När den äldre kvinnan rånades brutalt på sin bil satt hennes hund i baksätet. Mannen flydde från platsen i bilen, med hunden Coco kvar i baksätet. Ett drygt dygn senare är såväl bil som hund fortfarande försvunna. Nu vädjar såväl polis som anhöriga om hjälp med att hitta pudeln.

Kvinnan hade hunden i bilen och hon älskar sin hund över allt annat, så hon ville inte lämna ut bilnyckeln till mannen med yxan. Kvinnan gjorde väldigt mycket motstånd och fick då flera skador av yxan i benen och armarna och hon bröt handleden. Mannen tog sig in  i bilen och då klättrade kvinnan över till baksätet och försökte få tag på hunden Coco, men lyckades inte. Hon trillade ut och släpades efter bilen, silverfärgad Peugeot, skriver AB.

SPRID SPRID SPRID så pudeln CoCo får komma hem!

Om ni sett/hittat Coco eller sett en silverfärgad Peugeot med registreringsnummer RPX031, så hör av er via meddelande eller ring direkt till barnbarnet på 0709 – 904200.

Coco är en Dvärgpudel.

Vi har gripit en person i Göteborg, men ännu inte hittat bilen och hunden. Vi tar gärna emot tips som kan leda till att vi hittar hunden, säger Fredrik Zetterlund, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i Älvsborg.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

Logga fodax med texten 100%25 naturligt färskfoder från Småland.jpg

 

DOG NEWS Sveriges största hundblogg
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.