Har du scrollat igenom hela Vetzoo’s sortiment?

Har du scrollat igenom hela Vetzoo’s utökade sortiment?

Det kommer in mycket nytt hos Vetzoo! Kika in Vetzoo’s alla nyheter genom att kolla under ”Nyheter” för det djur du önskar. Vetzoo jobbar för att ha ett sortiment som tillfredsställer så många som möjligt!

Har ni till exempel kollat in WashBar? Detta är helt naturliga produkter och vänder sig till engagerade djurägare som vill ha en naturlig och sund livsstil. Min favorit är en Neem Freshen Spritzer som du kan spraya direkt på hunden för att fräscha upp och förfriska lukten på bara ett ögonblick. Enligt mig är detta ett måste för alla hundägare!

LÄNK TILL ALLA KAMPANJER och ERBJUDANDE här

Vetzoo reserverar sig mot tryckfel och slutsålda varor 

I samarbete med VETZOO

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.