Ta hunden med på bio – här är det tillåtet att ha med sig hunden

I maj körde Bio Capitol i Göteborg ett par jättelyckade hundvisningar av Isle of Dogs, alltså visningar där de som ville var välkomna att ta med sin hund.

Till hösten kommer Bio Capitol att fortsätta med hundbio på regelbunden basis, en gång i månaden. Det är roligare om det kommer många hundar snarare än att man kör jätteofta och bara får någon enstaka hund i salongen.

Det kommer att vara tillåtet att ha hund med sig första söndagen i varje månad kl 18 (med reservation för tillfälliga ändringar). Besked om filmer kommer allt eftersom. läs mera på Bio Capitols hemsida

Bio Capitols önskan är alltid att alla besökare skall vara snälla och glada och ambitionen är att undvika konflikter mellan grupperna hundägare och allergiker. Det finns filtar till utlåning för hundarna att sitta på och sedan städas salongen extra noga inför nästa dag.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.