Bytte pensionärslivet mot hälsokonceptet för djur

 Håkan Olhage 66 år, bytte pensionärslivet mot ett nytt spännande hälsokoncept för hundar och hästar.

Håkan som är uppvuxen med hundar och som aktivt själv har fött upp hundar de senaste 17 åren, erbjuder nu en helt ny omega-3 olja till de svenska hundarna.

Håkan har haft allt från Taxar, Border terrier, Kleinspitz och numera rasen Pomeranian.

Håkan har en gedigen bakgrund som Manager, genom att ha jobbat tillsammans med sin bror och far inom inköp, sälj, lager och logistik i 26 år. Efter det bytte Håkan till läkemedelsbolaget Bayer AB Animal Health, där han jobbade som lager- logistik -och fastighetschef.

De sista åren jobbade Håkan som fastighetschef på Cochlear i Mölnlycke innan han gick i pension för att stanna hemma med hundarna på heltid.

Att bara vara hemma dagarna i ända är inget som tilltalade Håkan, redan efter ett halvår började Håkan aktivt titta efter möjligheter att starta eget.

Genom hundarna kom Håkan i kontakt med Effe Balance Omega-3 oljan, genom en uppfödarkollega i Finland. I december 2017 började Håkan ge sina hundar Effe Balance dagligen och skillnaden på pälsarna kunde han se redan efter 3 månaders användning.

Håkans första valpkull som är uppvuxen på Effe Balance såg dagens ljus i slutet av februari 2018. Förlossningen förlöpte utan komplikationer, tiken hade tillräckligt med mjölk, Håkan säger att han aldrig har haft en så harmonisk valpkull, inlärningsförmågan och hjärnans utveckling påverkas av omega-3.

Effe Balance omega-3 rekommenderas av veterinärer och Topp uppfödare.

Håkan var nu fast besluten att även de svenska hundarna måste få ta del av de mycket positiva effekterna av Effe Balance, som 100 000 tusentals finska hundar fått uppleva. 

Håkan grundade företaget Dog News FE Balance och har agenturen och marknadsför Effe Balance Omega-3 hälsokoncept för hundar i Sverige. Hälsokonceptet är baserat på Effe Balance Omega-3 näringsolja och Balance Kit-fettsyramätningstjänsten (DBST). Dog News FE Balance samarbetar med Effe Balance OY i Finland och den nederländska tillverkaren BioActri BV.

Produktutveckling och forskning utförs gemensamt av norska, isländska, tyska och nederländska Toppexperter, med syfte att påverka djurs hälsa genom att optimera de essentiella fettsyrorna som ingår i utfodring.

Våra produkter är fria från genetisk modifiering, påfyllningen av flaskorna följer GMP-föreskrifter och ingredienserna som används i själva produkten är naturlig D-vitamin. För att uppfylla detta krav är Effe Balance uppdrag att tillhandahålla en omega-3-produkt för hundar och en produkt som kontrollerar absorberbarheten.

Effe oljor har utvecklats till bioaktiva, vilket betyder att förmågan att absorberas av kroppen är utmärkt.

Håkan Olhage söker representativa återförsäljare av Effe Balance Omega-3 olja i Sverige, har du företag inom hundbranschen, zooaffär, veterinärklinik, hundmassör, hundtrim, hundspa, hunddagis eller motsvarande och vill bli en del av Effe Balance försäljningen ta kontakt genom kundservice@effebalance.se

Som återförsäljare får du

  • Möjlighet att skapa en långvarig kundrelation
  • Högklassiga fungerande produkter till ditt sortiment
  • Försäljningsstöd och utbildning
  • Färdigt marknadsföringsmaterial till ditt förfogande
  • En växande kundnöjdhet

Du kan köpa Effe Balance olja här den stora flaskan är fraktfri

DOG NEWS Sveriges största hundblogg
Husdjur

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.