Tävling – vinn boken KLICK – hundfotografering med glädje

Tävling där två personer vinner varsin bok Klick – hundfotografering med glädje. Boken är otroligt lyxig med fantastiska foton. 

Vem vill inte lära sig fota sin hund på ett proffsigt sätt, en bild säger mer än tusen ord. Nu har du chansen att vinna en bok där du blir ett proffs på att ta fina bilder på din hund.

För att delta i tävlingen skall du besvara de två lätta frågorna nedan, sända ditt svar tillsammans med ditt namn, din adress och ditt mobilnummer till dognews@hotmail.se. Vi vill ha ditt svar senast den 10 oktober 2018. (Vi använder dina uppgifter endast för att sända ut en eventuell vinst).

  1. Vad heter författaren Åsa Jakobssons tre hundar?

  2. Varför vill just du vinna boken Klick – hundfotografering med glädje?

Provläs lite i boken här

KLICK – hundfotografering med glädje av Åsa Jakobsson

Beskrivning

Tycker du att dina hundar är universums medelpunkt? Försitter du aldrig en chans att föreviga dem med mobilen eller kameran i alla möjliga och omöjliga situationer? Du kanske har bilder på dina hundar på väggen, som skärmsläckare och på kylskåpet?

Bra! Du gillar hundar och du gillar att fotografera – då är det här boken för dig.

Du får tips om hur du kan slipa dina färdigheter som hundfotograf men också vad du kan göra som hundtränare för att få dina modeller att vara med på alla dina upptåg. Du får veta vad du behöver tänka på för att ta det bästa hundporträttet, hur du kan skapa stämning med miljön, hur du fotograferar hundar som är i full rörelse, vad som skiljer fotografering inomhus och utomhus och mycket mer.

Boken går igenom systemkamerans många fördelar i hundfotograferingen – men vill du bara fotografera med din mobilkamera går det bra det med. Dessutom får du förstås i denna bok njuta och inspireras av vackra bilder på hundar.

Åsa Jakobsson är fotograf med varierande uppdrag och onlinekurser genom KelpiePhoto. Hon är dessutom författare – har tidigare skrivit två hundböcker – och ger under 2018 ut boken KLICK! – hundfotografering med glädje på Klickerförlaget. Åsa driver en blogg för planering och hundträning med namnet The Creative Kelpie, är lärare på gymnasienivå i hundkunskap och fotografi och är dessutom instruktör genom Glädjeklick. Åsa tränar sina hundar Midiori, Valle och Mårran i allt som är roligt, och tävlar i tävlingslydnad och rallylydnad.

I samarbete med Klickerförlaget

DOG NEWS Sveriges största hundblogg
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.