Länsstyrelsen letar hem till trevlig tik

Länsstyrelsen i Uppsala län har börjat med en ny webbtjänst, dit intressenter kan vända sig om de vill ha mer information om omhändertagna djur, alternativt anmäla intresse för att ta hand om ett djur som länsstyrelsen omhändertagit.

Just nu har vi en 8-årig blandrastik av schäfertyp som vi söker rätt hem för. Det är första djuret som vi har till försäljning. Inom kort kommer listan att fyllas på med ytterligare djur som snart är klara för omplacering, kommenterar Elisabeth Schöning, chef för Veterinärenheten Länsstyrelsen i Uppsala län, i ett pressmeddelande.

Via Länsstyrelsen hemsida kan du se vilka djur som för tillfället är aktuella.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

Logga fodax med texten 100%25 naturligt färskfoder från Småland.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.