Med trådlösa hörlurarna BackBeat FIT 3100 rastar du hunden tryggt

Med hörlurarna BackBeat FIT 3100 kan du rasta hunden och lyssna på musik och samtidigt höra omgivningen, om det kommer cyklar, bilar eller annat du behöver vara uppmärksam på.

Jag lyssnar ofta på en ljudbok eller pratar i telefon då jag rastar hunden, mitt problem har varit att jag inte hör om det kommer cyklar eller annat som jag behöver vara uppmärksam på. Nu är det inget problem för mig mera, sedan jag fick prova hörlurarna BackBeat FIT 3100 med äkta trådlös funktion.

Den stabila, svettåliga och vattentäta designen är väldigt bra eftersom hunden vill ut på sin promenad oberoende väder.  Always Aware™-öronsnäckor gör att du hör omgivningen för säkrare promenader i alla miljöer.

De fullt trådlösa öronsnäckorna med bakom-örat-design är mjuka och flexibla och sitter säkert – oavsett aktivitet. Headsetet levererar Plantronics patenterade ljudkvalitet och har dessutom den unika Always Aware TM designen som låter användaren höra ”det viktigaste” under promenaden, som bilar eller en skällande hund.

Tio meters räckvidd och upp till fem timmars batteritid gör att du kan ta riktigt långa härliga promenader med hunden och ladda mindre. Det medföljande laddningsfodralet ger dig tio timmar extra batteritid. Den nya My Tap-funktionen gör att du genom BackBeat-appen enkelt kan anpassa knapparnas funktion såsom att starta en klocka, välja din favoritplaylist eller reglera volymen utan att avbryta din promenad.

DOG NEWS Sveriges största hundblogg
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

2 svar på Med trådlösa hörlurarna BackBeat FIT 3100 rastar du hunden tryggt

  1. När jag är ute med min hund har vi kul tillsammans så då behöver jag ingen musik.

    • dognewss skriver:

      Jättebra! Men om man trots allt behöver svara i telefon så är hörlurar ett väldigt bra alternativ då har man händerna fria till koppel 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.