Stor insamling för VM-hundens ägare

VM i Agility avslutades under söndagen, men Leelas ägare är kvar i Kristianstad. Nu har det startats en insamling för att de ska kunna stanna till dess att hunden har fångats in. I skrivande stund har över 538 personer bidragit med mer än 111 809 kronor.

Just nu behöver de hjälp med en hyrbil för att kunna ta sig runt. De behöver också tillgång till Internet och kunna betala fortsatt boende. Det kan dessutom finnas en risk att de behöver boka en ny biljett ifall de missar hemresan den 16 oktober.

Människor med hund uppmanas nu att hålla sig borta från området vid Uddarp/Skepparslöv för att inte skrämma bort VM-hunden. Tiken av rasen Sheltie försvann under onsdagen och har sedan dess observerats vid ett flertal tillfällen, skriver 24Kristianstad.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

Logga fodax med texten 100%25 naturligt färskfoder från Småland.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.