Letar du efter sköna skor för höstens långa hundpromenader?

Visst är det härligt med hösten, så underbart avkopplande med långpromenader med hunden i skogen då naturen bjuder på en fantastisk färgprakt nu då löven är allt från gröna, gula, orange till röda. Långpromenader i sköna kvalitetsskor i läder ger en skön avkoppling i vardagen.

Det finns inget värre än skoskav och obekväma skor som hastigt förvandlar den skönaste hundpromenaden till en mardröm. Vi har provat dessa ALFA MUNRO PERFORM GTX M skor där hälformen minskar risken för blåsor.

En mångsidig högkvalitets-lågsko i läder. GORE-TEX®-membranet gör skon vattentät och ventilerande, för att säkra hög komfort hela dagen. Skon är designad för en aktiv livsstil och passar för varierande aktiviteter alla säsonger. Yttersulan från Vibram® ger bra grepp både inomhus och utomhus på asfalt, grus, sten och gräs.

Premium full-grain leather har bra andningsförmåga, slitstyrka, vattenavstötning och en slät yta.

I samarbete med Mandel media

DOG NEWS Sveriges största hundblogg
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.