Polishund gick till attack mot annan hund

Polishunden som satt i en hundbur i bilens baklucka bröt sig plötsligt ur buren då den fick syn på en förbipasserande hund. Attacken var ett faktum. Nu ersätter polisen ägaren med 12459 kr för bland veterinär- och medicinkostnader.

Händelsen skedde den 5 maj då ägaren kom gående med sin hund vid Mimmi Ekholms plats i Uppsala då hon uppmärksammade en bil med bakluckan öppen. Där satt en hund i en hundbur som plötsligt öppnades och attackerade ägarens hund. Hundföraren kom till slut ut och avbröt attacken. Efter att ha uppsökt djursjukhuset konstaterades det att hunden fått bitsår på buken.

Hunden fick genomgå en operation och ha ett dränage i fem dagar, skriver 24uppsala.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

Logga fodax med texten 100%25 naturligt färskfoder från Småland.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.