Säg hej till Swaggin Tails!

Swaggin Tails gör urläckra ekologiska och helt naturliga hundleksaker, hundhalsband- och koppel i hög kvalitet.

Leksakerna görs enbart på material som är bättre för både hunden och miljön. De är tillverkade av återvunnen bomull, miljövänligt jute och linné samt slitstark mocka. Självklart är de också färgade med vegetabilier och därför också helt fria från kemikalier. Leksakerna motarbetar även tandsten och stimulerar tandköttet tack vare dess grövre textur. Vi kunde nog inte sagt det bättre själv ”-På Swaggin Tails tar vi leken på allvar!”.

Som om detta vore nog? Swaggin Tails gör även 100% naturligt, smarrigt och oemotståndligt hundgodis med råvaror från svenska gårdar samt helt utan några tillsatser.

Du hittar hela Swaggin Tails sortimentet här!

effe_pinne

Effektri Dog Omega-3 näringsolja för hundar köper du här

Effe Balance-näringsoljan är utvecklad för att minska och stoppa inflammationstillstånd samt förbättra immuniteten genom att ”återställa och upprätthålla” proportionerna av de optimala omega-6 / omega-3 fettsyrorna. Effektri Dog formar omega-3-indexet (EPA och DHA) genom att öka den optimala mängden nödvändiga omega-3-seriens fettsyror i den dagliga maten.

 

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg




Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.