Tidningen Hundsport Årets omgöring vid Tidskriftsgalan

Sveriges Tidskrifter delade under onsdagskvällen ut det prestigefulla Tidskriftspriset 2018 på Cirkus i Stockholm, tidningen Hundsport fick pris i kategorin Årets omgörning. Sveriges Tidskrifter är landets största branschorganisation inom mediebranschen och delar varje år ut priser till journalister och medier.

Juryns motivering till Årets omgörning Hundsport:

Vilken resa. I design, i journalistik och i tid. Från 70-tal till 2000-tal. Från rapportering till reportage. Här ges berättandet plats och relationerna sätts i fokus. Välkommen till hundägarens nya bästa vän.

– Vilken succé! Det är inte alltid lätt att komma som byrå utifrån och skapa nytt av något väldigt inarbetat, men det har stjärngänget bakom Hundsport lyckats med. Tidningsmakande av högsta klass samtidigt som organisationen Svenska Kennelklubben och dess medlemmar alltid står i fokus. Läsarna har stenkoll på ämnet, och att då som redaktion kunna motsvara och till och med överträffa förväntningarna är imponerande. Stort grattis till väldigt välförtjänta vinnare! säger Jonas Terning, vd för Make Your Mark.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

Logga fodax med texten 100%25 naturligt färskfoder från Småland.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg
Husdjur

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.