En mässa du inte vill missa!

Stockholm Hundmässa är en enorm mässa med massa spännande hundutställningar och flera hundra kvadratmeter fyllt med shopping för alla. Här kan du göra riktigt bra fynd utöver det vanliga, känna och klämma på miljontals produkter, klappa hundar och självklart träffa alla på VetZoo!

Vetzoo kommer finnas på plats i monter A07:21 där de kommer sälja goodiebags till ett riktigt förmånligt pris, en påse ni inte vill missa! Dom 1000 första som besöker Vetzoo’s monter både lördag och söndag har möjlighet att köpa denna påse för endast 20kr. Både Swish och kontant betalning. Hoppas vi ses!

Ta med barnen till hundmässan!

Självklart ska barnen följa med på Stockholm Hundmässa!
I år kan även de yngsta besökarna tävla med sina mjukishundar
och självklart hälsa på massor av härliga hundar.

⇨ Läs mer här, förköp din biljett till
ett förmånligt pris och slippa köa!⇦

Effektri Dog Omega-3 näringsolja med BioAktiv teknologi för hundar kan du köpa här

Studier på blodets fettsyraprofil har visat att den har en stark koppling till hälsostatus.
Många sjukdomar och symtom kan bero på kroppens obalans mellan de nödvändiga omega-6 och omega-3 fettsyrorna. Vanliga symtom: utslag och klåda, matsmältningsstörningar, allergi, artros, kronisk inflammation, rastlöshet och svagt immunförsvar.

Omega-3 -6 -9 fettsyrornas inre balans har optimerats vid utvecklandet av Effektri Dog Omega-3, vilket garanterar den bästa möjliga absorberingen och långvariga effekt. Effektris uppgift i djurets kropp är att återställa och upprätthålla balansen mellan omega-6 och omega-3 genom att reglera blodets omega-3-index (EPA och DHA).

De essentiella fettsyrorna behövs bland annat när kroppen ska bilda och reparera sina minsta byggstenar, dvs. cellerna. De är även viktiga för immunförsvarets funktion och inblandade i olika inflammatoriska processer i kroppen. Detta innebär alltså att många viktiga organ såsom huden och tarmen påverkas positivt av de essentiella fettsyrornas antiinflammatoriska och skyddsbarriärs lika egenskaper.

Trusted by Vets 🐾 Loved by pets 💕

Köp Effektri Dog Omega-3 och Balance Kit hos Vetzoo 

Läs mera om varför hunden behöver Omega-3 kosttillskott här

#effektridog #effebalance #omega3 #balancekit

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

 

DOG NEWS Sveriges största hundblogg
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.