Hund väntade på sin ägare utanför det nedbrunna huset

Medan den svåra Camp fire-branden rasade i norra Kalifornien, väntade den anatoliska herdehunden Madison troget utanför sin ägares nedbrunna hus. Nu har Madison återförenats med sin matte, till bådas stora glädje, skriver Washington Post.

Hundens ägare, Andrea Gaylord, kunde inte ta sig till hemmet i staden Paradise när branden började sprida sig den 8 november, och hunden Madison blev ensam kvar i brandområdet. I veckor kunde hon inte göra annat än hoppas på att hunden skulle klara sig.

En volontär från organisationen, som sett Madison stryka omkring i området runt huset, ställde under tiden ut mat och vatten åt hunden. Hon lade också ut klädesplagg med ägarens doft för att hunden skulle behålla hoppet om att matte kanske skulle återvända.

När evakueringsordern drogs tillbaka i veckan och Andrea Gaylord återvände hem fann hon ett utbränt hus – och Madison som vaktade brandresterna.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg
Logga fodax med texten 100%25 naturligt färskfoder från Småland.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg

Husdjur

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.