Ekodes Sårspray – säker och effektiv sårspray för alla djur och åldrar

Har du redan varit på MyDog? Vi var där igår och kollade in tillbehörsmässan, alla montrar med produkter för hund och fastnade speciellt på Ekodes Sårspray. En säker och effektiv sårspray för alla djur och åldrar. Mot infektioner, irriterad hud, insektsbett och hotspots. 

Det finns massor med bra produkter att köpa till sin bästa vän på MyDog mässan, vi rekommenderar varmt att ni åker dit och handlar. Där har ni chansen till personlig service och många experter och tillverkare finns på plats.

Vi fastnade speciellt för Ekodes Sårspray som säljs i 4Dogs.se monter B01:01 på MyDog. Ekodes är en säker och effektiv sårspray för alla djur och åldrar. Mot infektioner, irriterad hud, insektsbett och hotspots.  Det här är en produkt som alla djurägare bara måste ha hemma. Vi köpte både till oss själva och till våra valpköpare. Ni som inte kan ta er till MyDog kan köpa Ekodes här

Ekodes – En smärtfri behandling för sår, infektioner, irriterad hud, insektsbett samt hotspots. Den aktiva substansen är det naturliga ämnet hypoklorsyra.

EKODES™ Petspray är en avancerad, antiseptisk spray. Den kan användas på alla dina djur inklusive hästar, hundar, katter, fåglar och kaniner. Verksam på mindre än en minut

EKODES™ bör ingå i ditt ”första hjälpen kit” och är även perfekt att ha med sig på hundutställningen, på agilitytävlingen, i bilen, under jakten eller på promenader. Utmärkt för smärtfri rengöring och desinfektion av mindre sår, men även bra vid infektioner, irriterad hud, insektsbett och hotspots.

EKODES™ är ofarlig att förtära och säker att använda runt ögon, i öron och på hud. 

EKODES™ Petspray erbjuder djurägare ett säkert och effektivt alternativ till konventionell husdjursvård, helt utan giftiga kemikalier. Hur är EKODES™ annorlunda? Till skillnad från många djurprodukter för hud, ögon och öron, loppor, fästingar och hotspots är EKODES™ aktiva ingrediens hypoklorsyra naturlig, säker och effektiv.

Effektivt – eftersom det dödar 99,999% av samtliga bakterier, svampar och virus inom sekunder.

ANVÄNDNING
Spraya rikligt på området minst två gånger dagligen och låt det torka naturligt. Försök förhindra att ditt djur slickar på området under en minut efter appliceringen. Kan också appliceras på en kompress för att sedan läggas på området som skall behandlas.

Upprepa så många gånger om dagen som nödvändigt tills det läker. Ingen sköljning behövs. Hud kan bli lite rosa efter applicering på grund av ökat blodflöde till såret, detta bidrar till snabbare läkning.

-Lätt att använda
-Kräver ingen eftersköljning
-En produkt för alla behov – sparar pengar
-Svider inte
-Otroligt snabba resultat
-Giftfri, miljövänlig
-Inga steroider eller antibiotika
-Säker för alla djurarter och alla åldrar
-Säker runt ögon, öron, näsa och mun

DOG NEWS Sveriges största hundblogg

Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.