Vinn 1-års förbrukning av Effektri Omega-3 till din hund

Tävling hos 4Dogs.se, där du kan vinna 1-års förbrukning av Effektri Omega-3 till din hund.

Vid en obalans av omega-3 och omega-6 kan man hos hunden bland annat uppleva rastlöshet, muskelsymtom, beteendemässiga problem, klåda, mjällig eller matt päls och ett sämre immunförsvar. Med hjälp av Effektri Omega-3 näringsolja kan du på ett bra sätt återskapa balansen och förbättra djurets övergripande hälsa.

Hundfoder innehåller generellt för mycket omega-6 vilket är inflammationsframkallande. Effektri Omega-3 återställer balansen mellan omega-3 och omega-6 som ökar flexibiliteten hos cellmembranen vilket möjliggör ett bättre blodflöde i vävnader och förbättrar därför hälsan i hud, muskler, och leder.

Du hittar tävlingen på facebook hos 4Dogs.se här

Köp Effektri Omega-3 hos 4dogs.se här

Trusted by Vets 🐾 Loved by pets 💕

#effektridog #effebalance #effektri #omega3 #4dogs

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg

Husdjur
Husdjur


Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.