Kommunen varnar för gift – ”några hundar har dött”

Varning! Flera hundar i Tyresö har blivit förgiftade efter att ha fått i sig bland annat köttbullar, bröd eller pulver med gift på sin promenad. Någon verkar medvetet ha lagt ut detta och även skrivit hotbrev om att hundägare ska plocka upp efter sin hund, eller också kommer hen att vidta åtgärder. Flera hundar har blivit sjuka och fått besöka veterinären och några har till och med avlidit. De giftiga livsmedlen har funnits vid Bansjöslingan, Alléplan, Fornuddsparken, Gudöterassen, Hanviken och centrum. Så, har du hund, var vaksam, skriver Tyresö Kommun på sin facebooksida.

Efter eftermiddagspromenaden betedde sig hunden Max märkbart konstigt. Han drack inget vatten, åt inget och var hängig.

✓ Dog av förgiftning ✓ Nu varnar kommunen hundägare efter ett hotbrev

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.