BARA IDAG: Köp Orijen med 15% rabatt!

KÖP ORIJEN MED 15% RABATT –

ELLER EUKANUBA MED 20% RABATT! 

Idag är det absolut sista dagen att köpa Orijen hund- & kattfoder med 15% rabatt. Eller Eukanuba hund- & kattfoder med 20% rabatt. För att utnyttja dessa två rabatterna loggar du in på bonuskort.se och får fram kampanjkoderna som du sedan anger när du beställer hos VetZoo.

Orijen är en kanadensisk tillverkare av hundfoder och kattfoder. Orijens foder har en mycket hög kötthalt och innehåller inget spannmål och alla ingredienser kommer från producenter som Orijen litar på. Alla Orijens hundfoder och Orijens kattmat innehåller färska grönsaker. Om du vill utfodra din hund med det absolut bästa, välj Orijen. Du är vad du äter gäller inte bara oss människor, utan även din hund. Bra kost förebygger sjukdomar vilket i sin tur leder till färre veterinärbesök.

Psst! Fynda IAMS kattfoder 
(utvalda sorter) 10kg för endast 299:-!
 

SKYNDA FYNDA INNAN VETZOOs KAMPANJER FÖRSVINNER! 


TUGGERBJUDANDE! 
Just nu har Vetzoo ett erbjudande på 
POCCA Natural Tuggring, endast 28:-!
 

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.