Jakthundens dag – för stora och små…- Åkulla, 5 maj 2019Jakthundens dag – för stora och små…

Jakthundens dag är en härlig familjedag med fokus på jakthundar och välgörenhet som arrangeras av Knektagården och Jägareförbundet Varbergs Jaktvårdskrets. En riktig folkfest där branschfolk, utställare, företag, rashundsklubbar, tävlingsdomare, veterinärer, organisationer, myndigheter, hundägare och nyfikna besökare möts och umgås i Åkullas skog. 2019 firar vi sex fantastiska år och hoppas på stor uppslutning. Välkomna till en dag för både stora och små tvåbeningar och fyrbeningar!


Läs mer om förra året fantastiska evenemang här

När, var, varför?

– Åkulla, 5 maj mellan klockan 10-14

– Gratis att delta som utställare (gratis inträde för besökare)

– 1000+ besökare under fyra timmar (möt din målgrupp i fantastisk omgivning)

– Var med och stötta välgörenhet

Alla dagens intäkter går till välgörande ändamål!

Förmånstagare 2019 är den fantastiska organisationen Varberg för liv som delar pengarna mellan Tuvas dag, som låter sjuka barns drömmar bli verklighet genom roliga och spännande överraskningar, och Rosa Tomtarnas julturné, som besöker sjuka barn i hemmet och på sjukhus för att ge en jobbig vardag en guldkant. Pengarna som samlas in under dagen skänks oavkortat till välgörenhet.

Besöks- och insamlingsrekord varje år sedan 2014!

Jakthundens dag i Åkulla har blivit en viktig plats för företag att presentera sina produkter och för hundklubbar att visa upp sig. Besökarantalet har vuxit stadigt för varje år och så även antalet produktutställare och hundklubbar. Jakthundens dag 2018 hade under 4 intensiva timmar 1100+ besökare och samlade in otroliga 105 000 kronor till Varberg för liv, Tuvas dag och Rosa tomtarnas julturné. 

“Vi ifrån Varberg för liv kan inte mer än säga tack, tack, tack från barnen och deras familjer! Tror detta är ett rekord för oss med på en sådan kort tid under en dag. Grymt bra av alla inblandade. Klappa er på bröstet och känn er stolta. Det är verkligen tillsammans är vi starka!”

/Martin Larsson, Varberg för liv / Rosa tomtarna

Läs mer om historien bakom Jakthundens dag här

Vill du vara med på Jakthundens dag 2019 som utställare?

Jakthundens dag 2019, (sön) 5 maj i Åkulla. Anmäl dig redan idag här (gratis att vara med och ställa ut, anmälan är inte bindande).

www.jakthundensdag.se 

** Dela vårt evenemang:

https://www.facebook.com/events/292671518105197/

**Besök Jakthundens dag på Facebook

www.facebook.com/Jakthundensdag/

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.