Internationell konferens om tjänstehundar och tjänstehundsavel hålls i Sverige den 1-5 september 2019

Den 1–5 september kommer en internationell konferens om tjänstehundar och tjänstehundsavel att hållas i Sverige. Talare från forskarvärlden, myndigheter och privata aktörer som arbetar med tjänstehundar kommer till konferensen.

International Working Dog Conference arrangeras av International Working Dog Breeding Association, IWDBA, för elfte gången. Nu har turen kommit till Sverige vilket ger uppfödare av tjänstehundar, ras- och specialklubbar, utbildare med inriktning på tjänstehundar med flera ett gyllene tillfälle att ta del av det senaste inom området. Konferensen kommer bestå av föreläsningar, gruppdiskussioner, posterutställningar med mera för att visa både bredden och djupet inom området tjänstehundar. Konferensen kommer hållas på  Scandic Infra-City Hotel i Upplands-Väsby, skriver SKK.

Läs mera här

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.