NYA KAMPANJER! Psst! 15% på BiaBed

15% rabatt på vår älskade BiaBed!

Varför just BiaBed? Bia bädden är fylld med en rejäl och mjuk polyeterstoppning av högsta kvalité som också är skonsam mot hundens leder och ger stöd åt hundens rygg.

Bia bädden är ett bra alternativ dels för att den är lätt att hålla ren, dels för att den är bekväm för hunden. Den är dessutom enkel att transportera eftersom den kan rullas eller vikas ihop och då tar lite plats.

Men den starkaste fördelen med BiaBed är att man ser hur väl hunden trivs i bädden och hur utvilad och fräsch den är efter en stunds vila. Det är fler än en hundägare som själva har provlegat!

Bädden finns i olika former och färger och det finns även olika snygga överdrag att köpa till. Se hela sortimentet här!

Tryck på den banner nedan som du vill se erbjudandet på.

effe_logo

Hundfoder innehåller generellt för mycket omega-6 vilket är inflammationsframkallande. Effektri Omega-3 återställer balansen mellan omega-3 och omega-6 som ökar flexibiliteten hos cellmembranen vilket möjliggör ett bättre blodflöde i vävnader och förbättrar därför hälsan i hud, muskler, och leder.

Vid en obalans av omega-3 och omega-6 kan man hos hunden bland annat uppleva rastlöshet, muskelsymtom, beteendemässiga problem, klåda, mjällig eller matt päls och ett sämre immunförsvar. Med hjälp av Effektri Omega-3 näringsolja kan du på ett bra sätt återskapa balansen och förbättra djurets övergripande hälsa.

Köp Effektri Omega-3 hos Vetzoo här

Trusted by Vets  Loved by pets 

#effektridog #effebalance #effektri #omega3


04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 Responses to NYA KAMPANJER! Psst! 15% på BiaBed

 1. Ebba skriver:

  Hej!
  Vad tråkigt att ni har så jättemycket reklam numera. Minns när Dog-News startade, då var det varierat innehåll med trevliga texter, men nu får man scrolla långt för att komma förbi reklaminslagen. Men det brukar bli så när bloggen blivit en försörjningsinrättning för bloggaren.

  • dognewss skriver:

   Hej Ebba, Tack för dina synpunkter som är viktiga för oss. Tråkigt att du upplever att det är mycket reklam.
   Vi har samarbetat med Vetzoo sedan start, Vetzoo är vår huvudsponsor och utan sponsor ingen blogg. Vetzoo har väldigt fina erbjudanden till våra läsare som många läsare uppskattar.
   Vi lägger ner drygt 20 timmar i veckan på Dog News och det är ett stort arbete bakom bloggen. Dog News är ett registrerat företag som inte går med vinst. Vi driver den för eget hundintresses skull. Hoppas att du i fortsättningen även skall trivas på Dog News . mvh Håkan

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.