Sugen på ett lyxigt hundbad på 5 stjärnig campingplats?

Lyxigt hundbad på Orsa Campings 5 stjärniga campingplats

Orsa Camping blir Dalarnas första 5-stjärniga camping. Camping är inte bara ett paradis för campingälskare utan även för hundar.  Lek och bad vid den långgrunda långa strandkanten avslutas med en dusch i hundduschen –  med varmt eller kallt vatten.

– Orsa Camping är en fantastisk idyll och är Dalarnas mest besökta camping men känns ändå aldrig trång. Orsa Camping ska bli Sveriges bästa familjecamping, men också den bästa hundcampingen, säger Anders Östring, campingchef på Svenska Campingpärlor.

Orsa Campings läge är svårslaget. De kilometerlånga långgrunda sandstränderna lockar till lek och bad och härliga platser för husvagnen, husbilen eller tältet vid stranden eller mer avskilt i skogen. Här finns också en rad mysiga stugor att välja på nära natur och aktiviteter. Och för den som föredrar pool finns här uppvärmt poolområde med piratskepp, barnpool och vattenrutschbanor.

Här finns också en rad roliga aktiviteter för barn i alla åldrar, ett särskilt hundbad med hunddusch, bowling och mycket annat. En bidragande orsak till att gäster känner sig så hemma på Orsa Camping tror Natalie Yxerius, platschef, är den härliga stämningen.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.