Hela hundsverige står bakom #100talstimmar

Hela hundvärlden står enad bakom Johanna Kempe som känner sig kränkt efter att Jessica Almenäs och Johan Petersson på Breaking News gjorde skämt TV över hennes hunds prestation och kallade hunden för Sveriges dummaste hund.

Johanna Kempe har fått över 7 000 Gilla eller Hjärtan på sitt facebookinlägg som hon skrev då hon fått veta att TV programmet förlöjligade hennes hund. Johanna väntar på att få en ursäkt från Kanal 5 vilket har uteblivit. Jessica Almenäs har dock bett om ursäkt i en kommentar på sociala medier.

DOG NEWS stöttar Johanna Kempe!

Tänk att det ska vara så svårt att be om URSÄKT!!! Jag vet hur det känns att inte få en ursäkt då man blivit felaktigt mobbad /utsatt, jag själv väntar fortfarande på en URSÄKT från Svenska kennelklubben som felaktigt avvisade mig från en hundutställning.

Jessica Almenäs själv vill inte ha några diskussioner på sitt Instagramkonto, hon raderar och blockar alla som är kritiska mot henne. Flera hundälskare som stöttat Johanna Kempe har blivit blockade på instagram.

En annan som har blivit utsatt av Breaking News ”humor” är Johanna Toftby som idag skriver om Johanna Kempe och hennes hund på sin blogg.

#100talstimmar #jessicaalmenäs #breakingnews

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 Response to Hela hundsverige står bakom #100talstimmar

  1. Åsa skriver:

    Det finns ingen programledare i Sverige som skulle be om ursäkt för nåt klumpigt uttalande. De är oantastliga och de som inte begriper sig på deras kiss- och bajshumor kan bara byta kanal. Svenska programledare lider av hybris.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.