Kungen skickade blommor till en finländsk pojke som blev attackerad av gatuhundar i Thailand

En finländsk femårig pojke som tidigare i veckan blev attackerad av gatuhundar i Thailand, har fått en blombukett skickad till sjukhuset av Thailands kung Maha Vajiralongkorn, skriver tidningen The Nation.

Det var på torsdag som femåringen blev attackerad av hundarna på stranden Ao Nang i närheten av staden Krabi, han blev biten både kring halsen och i benet,
pojken ska ha blivit ”täckt av bett”.

Enligt The Nation har pojkens tillstånd blivit bättre och han kan redan sitta på sängen och verkar inte längre lika rädd. Såren har börjat läka och man kan inte se han skulle ha smittats av någon sjukdom. Enligt läkarna kommer han att få åka hem från sjukhuset inom ett par dagar.

Gatuhundar har under den senaste tiden varit ett problem på stranden i Krabi. Bara några dagar efter att den finska pojken attackerades, attackerades även en treårig, svensk pojke. Pojken ska ha blivit illa biten i benet, men ska också må bra under omständigheterna, skriver DN. Flera barn mellan 3-8 år ska ha attackerats av hundarna.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

Husdjur
Husdjur


Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.