Hundvalpar till tv-inspelning i Stockholm eller Malmö sökes

Jag heter Jonas och jobbar med ett tv-program som ska sändas till hösten. 
Till en tv-inspelning söker jag ett gäng supersöta hundvalpar som ska vara en del av ett ”valpparty” med våra programledare.

Det är fortfarande hemligt vilket program det gäller, så jag kan inte avslöja mer här, men berättar såklart mer för er som är intresserade. Inspelningsplatsen är fortfarande inte riktigt klar, så jag kollar hur intresset finns i Stockholm såväl som Malmö.

Totalt letar vi efter 10-20 hundvalpar som ska vara med och göra den här scenen till en riktig sötchock på bästa sändningstid. Tycker du att det här låter intressant, och om du har några söta hundvalpar som vill vara en del av det här så får du gärna maila mig så berättar jag mer. 

Datum för inspelningen är:
Malmö 9-10 april.
Stockholm 22-24 april.

Maila mig – jonas.hedqvist@fremantle.com så berättar jag mer 😊
Bästa hälsningar
Jonas Hedqvist

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.