Nu startar Sveriges största digitala hundtävling Dog of Pigalle!

För fjärde året i rad drar Hotel Pigalle igång jakten på Sveriges mest bildsköna hund! Med tusentals bidrag årligen är Dog of Pigalle landets största digitala hundtävling. Vinnaren får en professionell fotografering på Pigalles lyxiga hundrum och övernattning på det prisbelönta boutiquehotellet.

Tävlingen Dog of Pigalle kickade igång 2016 i samband med lanseringen av hundrummet för eleganta vovvar. Genom åren har över 12 000 bidrag trillat in totalt och tävlingen har väckt mycket uppmärksamhet.

”Vi vet att det finns många engagerade hundägare som vill vara med i tävlingen vilket är fantastiskt kul! I år hoppas vi på många nya härliga bidrag för att hitta hunden som personifierar Hotel Pigalle. Samtidigt är det viktigt för oss att skänka ett bidrag till organisationen Hundar utan Hem”, säger Bobby Wallén, General Manager.

Rummet skapades för att hotellet ville kunna välkomna alla gäster, även hundägare. Här kan människans bästa vän festa till det med hundöl från Snuffle Beer och hundgodis från Shiro&Malou, frossa i ekologisk hundmat från Wonderboo och göra stan i ett specialdesignat koppel från designerduon Altewaisaome. När det är läggdags finns en handsnidad träsäng från Lord Lou till förfogande.

Hotel Pigalle som tillhör ESS Group är bara fyra år ungt, men har redan hunnit få många utmärkelser. Förra året tog Pigalle hem priset för Sveriges bästa affärshotell och utseddes även till Sveriges andra bästa hotell av Tripadvisor. Pigalle har även uppmärksammats bland annat i den internationella modetidningen Vogue för sin svit Suite Belle, som tidningen kallade för världens mest dekadenta.

Vinnaren blir den fjärde Dog of Pigalle och får ta tronen efter taxvalpen Jaxxon som tog hem förra årets special edition ”Puppy of Pigalle”. Åren innan dess stod foxterriern Allan och irländska Duke som segrare. Samtliga hundar får sin speciella plats på hotellets väggar.

Den som vill vara med och tävla gör det genom att ladda upp en bild på sin hund på Facebook och Instagram. Sökandet pågår fram till den 17 mars och vinnaren presenteras den 22 mars. Hotel Pigalles samtliga medarbetare agerar jury för tävlingen.

För mer information:

Läs mer om tävlingen här

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.