Acana med 15% rabatt eller IAMS med 20% rabatt hos VetZoo

Köp Acana med 15% rabatt eller IAMS med 20% rabatt genom Bonuscard.
Ladda ner appen och använd kampanjkoden som finns i Meddelanden.

Acana är en kanadensisk tillverkare av foder för hund och katt som håller en mycket hög kvalitet. De tillverkar biologiskt korrekt foder av färska ingredienser från början till slut i deras prisbelönta kök. Alla foder tillverkas i Kanada med enbart regionala råvaror som dagligen levereras till Acanas fabrik i Alberta.
Min personliga favorit är Acana Grass-Fed Lamb.

Hos VetZoo hittar du också IAMS hund- & kattfoder, verkliga trotjänare som mättat många hungriga hundar och katter både i Sverige och resten av världen, och som fortsätter att leverera riktigt fina produkter av hög kvalitet.

I samarbete med VetZoo

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.