Dog News provar Ekodes – säker och effektiv sårspray för alla djur och åldrar

EKODES™ – En smärtfri effektiv sårspray för behandling av sår, infektioner, irriterad hud, insektsbett samt hotspots. Den aktiva substansen är det naturliga ämnet hypoklorsyra.

EKODES™.  – Petspray är en avancerad, antiseptisk spray. Den kan användas på alla dina djur inklusive hästar, hundar, katter, fåglar och kaniner. Verksam på mindre än en minut.


Vi på Dog News har använt EKODES™ på en hane som fick analsäcksinflammation, där analsäckarna sprack och det blev ett stort sår där sekret och var rann ut. Vi tvättade såret med vatten varje dag och sprayade med EKODES™ . Vår upplevelse är att såret torkade fortare med användning av EKODES™ än vid tidigare inflammationer och hunden reagerade inte alls då vi sprayade på det öppna såret. Vi kommer fortsätta använda EKODES™ vid all behandling av sår.

Nöjda användare av EKODES™ sårspray uttalar sig:

Veterinär Florian Lackner i Landvetter som är välkänd inom hästsporten:  

”Under vintern 2018/2019 har vi testat produkter från EKODES™.  EKODES™ är ett fantastiskt komplement på kliniken, ett miljövänligt alternativ som verkligen fungerar. Vi har bl a testat på hästar mot annars svårläkta mugg med väldigt fina resultat. Vi använder även EKODES™ Handdesinfektion.”

-Florian Lackner- 

@canecorsobox på Instagram

”This is amazing. Mom has used a petspray from @ekodessverige on my claw. It´s non toxic and it kills all of the germs, and it speeds up recovery. I can highly recommend it, I´ve used it for a few days and my claw is healing so fast. Great product!

”Foxen” på Facebook

Detta är ”Foxen”, efter flera kurer med bl.a kortison och antibiotika mot kliande öron och sår utan resultat så testades EKODES Petspray. Redan efter två dagar märktes resultat! ”Öronen är rosa igen och kliar nästan inget alls. Helt suveränt faktiskt” bevittnar matte Marie

Katten Maja

För ett tag sedan hade Maja en ögoninflammation som var svår att bli av med och det hade bildats ett sår  p.g.a allt kliande. Hon var på väg till veterinären men blev rekommenderad att testa EKODES Petspray först. Efter 5-6 dagar med två till tre behandlingar om dagen har det nu blivit mycket bättre!

Du kan köpa Ekodes här

I samarbete med Ekodes 

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.