Var är den sista valpen? Vädjar nu till allmänheten – hör av er till polisen

Efter det brutala valprånet på de sex Golden Retriever valparna. Åklagare Christoffer Ramqvist vädjar nu till allmänheten för att valpen ska komma till rätta. Hör av er till polisen om ni vet något, om inte annat så för valpens skull. Valpen kan bli sjuk, då den inte har fått alla vaccinationer som en valp ska ha.

Rånarna ska ha använt namnet ”Martin Hansson” som ett täcknamn i annonser när valparna skulle säljas. Har man köpt en valp från en annons där säljaren kallar sig så ska man höra av sig till polisen. Inte minst för valpens skull.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.