Testpiloten Vildas Effektri Balance Kit-resultat förvånade ägaren

Nu är testresultaten för vår Testpilot Vilda här, resultaten förvånade ägaren och av resultaten ser ni att Effektri Omega-3 fungerar över alla förväntningar.

I september efterlyste vi på sociala medier efter en Testpilot som ville prova Effektri Omega-3 olja i 120 dagar. Hunden skulle genomgå ett Balance Kit fettsyratest innan start med Effektri och ett test efter 120 dagars användning av Effektri. Fettsyratestet visar balansen mellan Omega-3 och Omega-6 i hundens kropp. Omega-6 är inflammationsframkallande och kan göra hunden mycket sjuk.

Vi valde ut Golden Retrievern Vilda som Testpilot, Vilda äter torrfoder av märket Hill’s och Mera Dog, varvat. Vilda fällde extremt mycket päls tidigare, enbart 4 veckor efter start med Effektri slutade Vildas dagliga fällning.

Vilda genomgick ett Balance Kit torrblodstest med resultaten nedan innan hon började med Effektri Omega-3, som återställer balansen mellan Omega-3 och Omega-6.

Av blodtestet framgår att Vildas Omega-3 Index låg på rött, hon hade 1,5% och skall ligga över 6%.

Omega-3 Index är summan av omega-3-fettsyrorna EPA och DHA. Omega-3 Indexet visar om omega-3-tillägget som konsumeras av hunden är biotillgängligt i blodet, vilket är nödvändigt för att påverka det inflammatoriska klimatet. Omega-3-indexet bör helst vara över 6%. Om Omega-3-indexet är under 6%, kan den dagliga dosen av Omega-3 vara för låg.

Vilda startade i slutet av september 2018 med Effektri olja och i februari år 2019 efter 120 dagars användning av Effektri gjordes ett nytt torrblodstest på Vilda. Resultatet av testet ser du nedan.

Efter 120 dagar med Effektri olja har Vildas Omega-3 Index stigit till otroliga 8,3% från 1,5% innan hon började med Effektri! Alla Vildas fettsyravärden ligger i balans och Vilda har större förutsättningar för ett friskt liv!

Vad är fel med maten?

Inflammation eller låggradig inflammation i kroppen förekommer hos hundar. Inflammation är ett problem vars ursprungliga orsak kan vara utfodring av omega-6-berikat foder, låg fysisk aktivitet, stress och andra miljöfaktorer. En felaktig balans mellan fettsyror kan bidra till kroniska inflammatoriska sjukdomar och är ett växande problem. Tyst inflammation påverkar funktionen hos hundens immunförsvar och orsakar andra signifikanta störningar.

En frisk hund behöver de livsnödvändiga omega-6 och omega-3 fettsyrorna varje dag i rätt proportioner.

Kroniska inflammatoriska sjukdomar; Typ II-diabetes, autoimmuna sjukdomar, cancer, hjärt-kärlsjukdomar, artros och nedsatt minne och inlärningsförmåga, hud- och tarmsjukdomar är alla kopplade till samma problem som kan orsakas av ett eller flera av följande:

1) Kronisk brist på omega-3 (EPA och DHA) fettsyror

2) Felaktig relation till omega-6 omega-3

3) Överdriven omega-6 (AA) arakidonsyra

Du kan enkelt kontrollera din hunds blodvärden med hjälp av Effektri Balance Kit.

KÖP EFFEKTRI hos VetZoo på länken HÄR eller 4dogs på länken HÄR Du hittar även Effektri hos Lerums Djurklinik eller Onsala Veterinären.

DOG NEWS Sveriges största hundblogg

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.