OnlyGoodDog – Probiotika för hundar från hundar – Lundaforskning ger hunden ett hälsosammare liv

Tekn. Dr. Clas Lönner

OnlyGoodDog™ sätter hundens hälsa i fokus genom att erbjuda probiotika av högsta kvalité – smart och snyggt förpackad som passar de mest medvetna hundägarna.

Både vår egen och våra fyrbenta vänners livsstil har ändrats drastiskt under de senaste 30 åren med förändrade matvanor och en ökad urbanisering. I vanlig processad hundmat finns normalt inga goda bakterier (probiotika). Detta innebär att Din hund får i sig alldeles för få goda bakterier, vilket lämnar utrymme för onda (sjukdomsframkallande) bakterier att skapa obalans i tarmen.

Samtidigt har den nya generationens hundägare blivit vana vid en helt annan bekvämlighet, servicegrad och kvalitet i vardagen. Många hundar följer sina ägare överallt och lever ett socialt aktivt liv på språng där resor, mat, mode, och hälsa står i fokus. Den emotionella relationen till hunden har stärkts och vikten av vad man ger sin hund är viktigare än någonsin. Idag vill både hund och husse/matte leva ett långt och hälsosamt liv samtidigt som man ska hinna med många aktiviteter.

OnlyGoodDog är en probiotika som innehåller en speciellt utvald och livskraftig mjölksyrabakterie, som skapar en god balans i hundens tarmflora. Probiotikan har ett extra högt innehåll av levande bakterier på garanterat minst 15 miljarder CFU* per sticka. Bakterierna är förpackade i täta sticks med kvävgasatmosfär för att ge extra bra hållbarhet. * CFU = Colony Forming Units (kolonibildande enheter)

Tekn. Dr. Clas Lönner, som var med att utveckla den probiotiska hälsodrycken ProViva®, bedriver forskning och produktutveckling inom området djurprobiotika på Forskningsbyn Ideon i Lund och har också tagit fram probiotika för häst och katt (kommer inom kort) under företaget Animal Probiotics. ” Precis som vi människor, har många hundar idag problem med en obalans i tarmfloran och behöver därför tillskott av rätt bakterier för att må bra! Det unika med OnlyGoodDog är att våra goda bakterier kommer från tarmfloran från en frisk hund. Detta förstärker hundens utveckling av en hälsosam bakterieflora i tarmen” säger Dr Clas Lönner.

OnlyGoodDog kommer att säljas via hemsidan animalprobiotics.com och kostar 229SEK.

Detta är inget samarbete och ingen annons – vi tipsar om denna nyhet då vi tycker den är fantastisk för hundar!

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

Husdjur
Husdjur


Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.