Så får du in mer hundar i vardagen

Hundar är en stor del av människans liv och nog är det människans bästa vän. Det är inte alla som har möjlighet att skaffa hund, mycket beror på att det lika mycket en ekonomisk del precis som det är tidskrävande. Är du redan en hundägare och vill få mer utav din fyrbenta vän, eller om du ingen hund har men gärna vill uppleva så mycket hundtid du bara kan? Läs vidare för några tips om hur du kan få ut det bästa av hundarna.

Hunddagis

Tiden är oftast den stora anledningen till att hund inte passar in i vardagen. Jobbet tar upp den största delen av dagarna och därför är antingen hundvakt eller hunddagis det ultimata för att hunden ska må bra – vetskapen om att hunden har det bra medans du är på jobbet kommer göra att även du själv mår bra vilket resulterar i att den övriga tiden tillsammans blir roligare och mer harmonisk.

För dig som på något sätt inte har möjlighet till att skaffa dig en egen hund kan med stor fördel kontakta ett hunddagis för att antingen hjälpa till frivilligt eller det kanske till och med blir det ditt nya favoritjobb? Har du utrymme och tid är det allt fler som väljer att faktiskt jobba som hundvakt eller hundrastare. Då har du ännu en stor chans att få uppleva många härliga timmar runt hundar – du och hundägaren kommer själva överens om vilka tider och dagar hunden behöver tas om hand och givetvis att det passar ditt övriga schema.

Aktivitet och lek

Att aktivera sig tillsammans med hunden är en jätte bra för ett starkare band er emellan. Förutom att det faktiskt själv är väldigt roligt tycker hunden det är ännu roligare. Det är inte sagt att du alltid måste ge dig ut i naturen för aktvitet och lek med din hund, nog för att du och hunden får mer utav det utomhus, men du kan på många olika sätt hitta på lekar även inomhus. Du kan exempelvis lära hunden några trix, du kan gömma undan godis som hunden ska leta upp eller så kan du lära hunden att hämta och städa saker.

Även om du ingen hund äger finns det alltid klubbar och dylikt som anordnar roliga träffar och välkommnar även de utan hund. På så sätt kan du vara med och hjälpa till samt att du får umgås med många hundar. Dessutom är det ett ypperligt tillfälle att knyta nya kontakter med hundägare och kan på så sätt få bli mer delaktig i deras hundliv och få ännu mer hundtid.

Hundar online

Det bästa med onlinevärlden är att du på många sätt kan engagera dig och din hund. Det finns många hundintresserade där ute som via bloggar, forum och andra sajter, disskuterar allt kring hund, kommer med tips och anordnar träffar för promenadsugna eller bara allmänt mysiga hundträffar. Både du och din hund kan online skaffa er nya vänner och hitta på mycket roliga saker.

Är du inte hundägare kan man inte alltid få sin dos av hundar varje dag som du kanske skulle vilja. Det betyder dock inte att du inte kan engagera dig ändå, nog för att det ibland kan vara skönt med lite egentid så finns det avkopplande och roliga aktiviteter online. Är du exempelvis spelintresserad finns det flera härliga online slots med just hundtema – Diamond Dogs och Rush Dogs Go är två populära och spännande slots som du kan hitta hos exempelvis Betsson Casino. För att varva mellan online slots och andra hundrelaterade aktiviteter online kan du testa dina kunskaper i frågequiz och spännande frågetävlingar – ett roligt sätt att lära sig nya saker och eller kanske ha turen att vinna något kul.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.