Tävling – Vinn boken HELA JAKTHUNDEN – skriven av en veterinär

Tävling där 2 personer vinner varsin bok HELA JAKTHUNDEN, skriven av en veterinär.

För att delta i tävlingen skall du besvara de två lätta frågorna nedan och skicka dina svar tillsammans med ditt namn och din adress till dognews@hotmail.se . Vi vill ha ditt svar senast den 24 maj 2019.

  1. Var jobbar författaren Anna Pamuk?
  2. Varför vill just du vinna boken?

Jakthundar är speciella

Kunskap är nyckeln till en framgångsrik jakthund


Hela jakthunden handlar om våra jakthundar, vad som gör de speciella och hur vi jakthundsägare tar hand om dem på bästa möjliga sätt. Den handlar om vad du ska göra för att din jakthund ska må bra och för att den ska kunna jaga utifrån sin fulla kapacitet. Med rätt kunskap skyddar du inte bara hunden från onödiga sjukdomar och skador utan vet också hur och när du ska agera i en akutsituation. Boken är skriven utifrån författarens veterinärvardag och med verkliga fall som läroexempel. Den är i första hand tänkt som en praktisk guide för alla jakthundsägare och jägare, både för hemmabruk och som uppslagsbok ute i skog och mark. Men även för den vetgirige som vill lära sig mer om jakthundars hälsa och omvårdnad.


Om författaren

Anna Pamuk tog sin veterinärexamen i Uppsala 1998 (leg veterinär) och sin utökade examen i smådjursmedicin 2014 (GPCertSAM). Hon är inte bara veterinär utan också jakthundsägare. Tillsammans med sin man och deras fyra jakthundar bor hon på ett fjäll i natursköna Norra Jämtland. Hon driver och arbetar som veterinär på Fjällveterinären, en klinik med spetskompetens på jakthundar. Utöver det vardagliga veterinär arbetet ägnar hon sig åt att skriva och föreläsa, framförallt om jakthundars hälsa och sjukdomar.

Författare: Anna Pamuk 
ProvläsningHela jakthunden

Köp boken här

Vi gratulerar vinnarna i tävlingen: Monica Rösliden i Vreta kloster och Jan Larsson i Vetlanda

#jakthund #helajakthunden #tävling #vinnbok #hundar #svenskjakt

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.