Intervju med Pomeranian Vänner i Malmö

Rasen Pomeranian är en av Sveriges populäraste småhundsraser, ifjol registrerades det över 600 nya Pomeranian i Svenska kennelklubben.

Vi intervjuade en av de grupper som finns på facebook för just Pomeranian älskare, i gruppen Pomeranian Vänner i Malmö kan vem som helst som älskar rasen bli medlem.

I gruppen Pomeranian Vänner – Malmö på Facebook delas information, tips och råd om hundarna. Gruppen har regelbundna träffar varannan söndag, under våren och sommaren arrangeras det även träffar på vardagarna. 


Hundarna och ägare uppskattar att de får möjlighet att träffas och prata med varann om deras pälsklingar medan hundarna busar och skaffar sig vänner. 

På träffarna bjuds det ofta på kaffe och te. 
Det är ett härligt gäng med många medlemmar inte bara från Malmö området utan även andra ställen i Skåne och uppåt i Sverige, vissa av medlemmarna åker långt för att kunna delta på träffarna. 


På träffarna kan det variera antal hundar ibland är de endast 4-5 hundar, vanligtvis är det 8-12 hundar och som mest är där mellan 12-20 små fluffbollar samtidigt. 


Gruppen ordnar träffar efter högtiderna och dekorerar då lite i rastgården samt firar lite smått med fika och gott extra till hundarna.  


Gruppen har inga specifika regler förutom att just under träffarna hålla hundarna lösa i rastgården så att inte bråk uppstår med den kopplade hunden som blir i underläge där alla andra hundar är lösa.

Bara friska hundar är välkomna på träffarna.

 
Till gruppen är alla Pomeranian hundar välkomna, renrasiga som blandrasiga.

Är DU intresserad av att köpa en Pomeranian valp, HÄR hittar du information om att Köpa en Pomeranian

Alla bilder kommer från Pomeranian Vänner Malmö

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Intervju med Pomeranian Vänner i Malmö

  1. Aida Hasani skriver:

    Tack snälla för att ni valde att skriva om just vår grupp . Vänliga hälsningar Admin i Pomeranian Vänner – Malmö

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.