Flicka svårt biten i hundattack – tvingades använda stekjärn

En flicka i 13-års åldern blev illa biten av en stor Malinois liknande hund i Åhus på fredagen. Flickan var i sällskap med en 10-åring och de skrek för sina liv då hunden attackerade.

Vi hör fruktansvärda skrik, barnskrik i ren och skär förtvivlan, de skrek för sina liv. Vi ser att den här 13-åringen ligger på gräsmattan och blir i princip uppäten av den här hunden. Vittnet försökte vrida loss greppet om flickan. Det lyckas inte. Då sprang personen in och hämtade en gjutjärnspanna och slog hunden två gånger, men hunden släpper inte, säger vittnet till Kristianstadsbladet.

Först efter tredje slaget med en gjutjärnspanna i huvudet släpper hunden greppet om flickan, som blöder ymnig från ljumsken och armen. Flickan förs till sjukhuset med ambulans. Flickan hade aldrig överlevt om inte vittnen varit på plats och räddat henne, säger ett av vittnen till Kristianstadsbladet.

Det skall inte ha varit en lösspringande hund utan flickorna skall ha varit i hundens sällskap. Enligt polisen skall det röra sig om en blandrashund.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Flicka svårt biten i hundattack – tvingades använda stekjärn

  1. Kb skriver:

    Hej, det är Kristianstadsbladet som skrivit artikeln. http://www.kristianstadsbladet.se/kristianstad/bitande-hund-slagen-med-stekjarn/

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.