Över 5000 i rekordstor hundpromenad

Det blev en riktigt härlig dag i välgörenhetens tecken när mer än 5 000 glada hundar träffades, nosade och tassade runt tillsammans under Agrias Hundpromenad.Tillsammans samlade vi in totalt 250 000 kronor till hundar i behov av stöd.  Hundpromenaden gick på 12 orter i Sverige, men också i Paris, Edinburgh, Helsingfors, Köpenhamn samt i Oslo.

Runt om i Sverige bjöd folkfesten på fina aktiviteter med tips och råd från veterinärer och andra hundexperter, härliga prova-på tillfällen, uppvisning av polishundar och mycket mer.  

– Jag är stolt och glad att vi nu kan hjälpa ännu fler hundar i väntan på nya hem! Stort tack alla som gjorde det möjligt, tillsammans samlade vi ihop 250 000 kronor, säger Agnes Fabricius, vd i Agria Djurförsäkring.

För varje deltagande ekipage skänker Agria startavgiften till Hundstallet eller liknande organisation i de övriga länderna. Pengarna går till att hjälpa hundarna med husrum, foder, träning och utrustning.

Så här många hundekipage gick på varje ort i Sverige:

Enköping: 208
Falun: 284
Göteborg: 620
Halmstad: 209
Hässleholm: 213
Karlstad: 382
Linköping: 465
Stockholm: 1478
Sundsvall: 267
Växjö: 194
Östersund: 290
Eskilstuna: 295

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.