Vet du vem som räddade livet på hunden Sixten?

Hunden Sixten attackerades av en stor hund, som beskrivs som en jakthund, den 25 maj klockan 13.15 i korsningen Linnégatan och Järnvägsgatan i Limhamn. Nu efterlyser ägare Sofia hjältarna som räddade livet på hunden Sixten.

Sixten är en blandning av shih tzu och pekingnes och är 6 år gammal. Två storvuxna män kom till undsättning då den stora kopplade hunden attackerade lilla Sixten. Männen sparkade på den stora hunden till den släppte greppet om Sixten som dinglade i munnen på den stora hunden.

Ägaren till den attackerande hunden kunde inte avvärja attacken. Sixten är svårt medtagen efter attacken som krävt flera veterinärbesök och han får nu antibiotika, smärtstillande och antiinflammatoriska mediciner, skriver Lokaltidningen.

Vet du vem hjältarna var som räddade livet på Sixten?

Kontakta Sofia Jonson via redaktion.malmo@lokaltidningen.se.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

Husdjur
Husdjur


Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.