9 veckor gammal valp ihjälbiten i brutal hundattack

Hundvalpen Maze blev bara 9 veckor gammal, hon hade precis flyttat till sitt nya hem då hon attackerades och bets ihjäl av en mycket aggressiv hund hemma i sin inhägnade trädgård.

Anette Gustafsson i Deje är fortfarande chockad över den brutala dödande hundattacken som skedde på torsdagskvällen hemma i familjens inhägnade trädgård. Anette hade bara dagarna innan hämtat hem sin lilla Labradorvalp, som attackerades till döds av en okänd hund som hoppade in i trädgården.

Allt gick så fort, Anette hann aldrig se varifrån hunden kom eller vad det var för hund, den var mellanstor, svart och saknade halsband. Den bet och attackerade valpen Maze tills valpen låg död i sitt blod. Hunden hann även bita Anette i låret och fingret, då hon försökte gå emellan.

Polisen har lagt ner utredningen då man inte har någon misstänkt.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.