I morgon startar rättegången mot valprånarna – Jag längtar till det är över säger kennelägaren

På måndag startar rättegången mot valprånarna, – Jag längtar till det är över säger kennelägaren Eivor Nilsson till Kristianstadsbladet. Det känns jobbigt, först ska man vara med om det hemska man har varit med om, nu ska man till rätten och gå igenom det igen. Jag känner mig deppig och orolig.

Rättegången hålls i Kristianstads tingsrätt med start den 3 juni och beräknas pågå i tre dagar. Först kommer den drabbade kennelägaren, som slogs ner och bands den 9 januari, att få berätta om händelsen. Dag två står det misstänkta Sjöboparet i fokus.

Eivor kommer att sälja valparna, men en av dem kommer hon att behålla, annars känns allt ”onödigt” som hon har gått igenom. Det värsta med valprånet var att två av de åtalade, en 23-årig kvinna och en 27-årig man, hade varit hemma hos Eivor och köpt en hund i december 2018. Kvinnan kände hon till genom hundutställningar från tidigare. Detta gör att Eivor känner sig extra lurad och försiktig att sälja valpar i framtiden.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.