Hund24: En passionerad blogg för hundägare

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för  Hund24

Det finns förmodligen nästan lika många hundbloggar som det finns hundägare i vårt avlånga land. Men det är få bloggar inom kategorin husdjur som är lika stora och anrika som DogNews – de allra flesta är förhållandevis små och brokiga. Emellanåt växer det dock fram en hundblogg som sticker ut från mängden, som till exempel fallet är med den stilfulla och välordnade bloggen Hund24.

Hund24 finner du djuplodade artiklar om allt som har med hundar och hundägande att göra: hundfakta, frågor och svar, tips och råd, produktrecensioner och intervjuer med profiler inom hundbranschen. Artiklarna är förstås väl underbyggda med fakta framtagen genom rigorös efterforskning.

Några exempel på ämnen som för närvarande tas upp i artiklar på sajten är:

● Hur många hundår går det på ett människoår?

● Vilken är världens äldsta hund respektive hundras?

● Varför anser vissa att hundselar är bättre än halsband?

● Hur mycket kostar en hund per år i driftskostnader?

● Hur kan man vänja en hund vid att sova i sin bädd istället för i sängen?

Detta är förstås blott ett axplock av de högkvalitativa och matnyttiga artiklar som finns att läsa på Hund24.se. Fler kommer du att finna genom att surfa in på sajten och botanisera bland alla tillgängliga alster.

Hund24 ett resultat av skribentens passion för djur

Hund24 lanserades under 2018 och drivs av Sebastian Liljegren, en passionerad hundägare som till vardags livnär sig som frilansskribent. Man kan på sätt och vis hävda att han föddes till att driva en blogg som denna. Redan som barn omgavs han av hundar och andra husdjur, och genom i princip hela livet har han levt tillsammans med hundar, katter, kaniner, marsvin, hamstrar, fåglar och andra djur.

Det är dock först på senare år som Sebastian har haft privilegiet att på allvar kunna utforska skrivandets ädla konst. Det var också en ren slump att han hamnade på denna yrkesbana, och anledningen till att han halkade in på ett bananskal i skribentyrket var en bekant som han lärt känna genom rasklubben. Detta säger förstås en hel del om hur pass viktiga de kontakter som kan knytas genom hundägandet kan vara.

När man lägger ihop ett och ett är det alltså inte särskilt konstigt att vi, om vi spolar framåt några år i tiden, finner Sebastian som upphovsman till hundbloggen Hund24. Idag drivs sajten på deltid vid sidan om externa kunduppdrag i Sebastians frilansfirma. Drömmen om att inom en snar framtid kunna arbeta med bloggen på heltid lever dock i allra högsta grad!

Sebastian Liljegren, en passionerad hundägare som till vardags livnär sig som frilansskribent.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hund24

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.