Klimatkompenserat, svensktillverkat & spannmålsfritt hundfoder

Miljöfrågan är idag stor och väldigt omtalad. Vi är många som varje dag försöker göra medvetna val för att värma om planeten vi lever på. Vad vore då inte bättre än att inte bara köpa miljömärkt till oss själva – utan även till hunden?

AlgGutten är först i världen med att klimatkompensera sitt foder med minst 100%. AlgGutten bockar även av de flesta andra krav man kan ställa på ett foder; svensktillverkat, finns som spannmålsfritt alternativ och är väldigt prisvärt. 

Gemensamt för alla Algguttens foder är att de innehåller havsalger som innehåller alla kända former av mineraler och spårämnen, ett tjugotal olika aminosyror, riklig mängd omega-3 samt alla vitaminer i sin naturliga balans. De olika fodersorterna innehåller sedan anpassade ingredienser för äldre hundar/hundar som tenderar att gå upp i vikt, hundar med ett extra stort näringsbehov/växande valpar samt normal-aktiva hundar.

Klicka här för att läsa mer om AlgGuttens foder samt klicka hem din säck redan idag!

VetZoo har även massor av andra bra erbjudanden. Klicka HÄR för att 
komma till alla VetZoo’z kampanjer!
Artikeln innehåller reklamlänkar för VetZoo

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #Vetzoo #eukanuba #hundfoder

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.