Vad du ska tänka på när du reser med din hund i sommar!

Ska ni ut och resa nu i augusti?

Vilka praktiska möjligheter finns för att ta hand om ditt djur under din semester? När du vet vilka alternativ och begränsningar du har är det dags att ta ställning till om djuret mår bäst av att få följa med eller om djuret hellre ska få stanna kvar hemma. I många fall kan det vara tryggare för ditt djur att stanna kvar hemma med en välbekant djurvakt, eller bo hemma hos en god vän till dig som djuret känner sig tryggt med. I andra fall finns det goda möjligheter att ta med djuret iväg på semestern. Ibland fungerar inget av dessa alternativ och då är det viktigt att överväga vad pensionatet som kan ta hand om ditt djur i din frånvaro kan erbjuda. Ta reda på alla de olika möjligheterna som finns redan i god tid innan resan och utgå från ditt djurs personlighet och behov.


VetZoo tipsar om allt du behöver tänka på när det gäller ditt husdjur, oavsett om ni tänkt ta med er djurkompis, lämna på pensionat eller ta hjälp av en djurvakt.
Bara klicka på knappen ovan för att ta del av VetZoos tips!

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #vetzoo #resa #semester

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.