Sveriges första PR-byrå för husdjur

Nu lanseras Petit Banana PR, Sveriges första PR-byrå och agentur för husdjur. Bakom företaget står grundarna Emma Svensson och Louisa Ernestam som närmast kommer från Warner Music.

Petit Banana PR är en PR-byrå och agentur för alla typer av husdjur. Namnet kommer från Emmas och Louisas egna hundar, Kotten Banana och Petit Bill Murray. Syftet med Petit Banana PR är att skapa nya affärsmöjligheter för såväl influencers som varumärken inom husdjurssegmentet. I slutändan är även målet att bidra till ett ökat ansvar och medvetenhet för våra husdjur genom att månatligt skänka en del av företagets vinst till välgörenhetsorganisationer som verkar för djurens bästa.

– Vi har identifierat en lucka i marknaden vad gäller influencer marketing och PR inom segmentet husdjur för medvetna djurägare. Eftersom vi själva är i målgruppen så har vi båda känt en avsaknad av marknadsföring som känns tilltalande och relevant, säger Emma och Louisa.

Emma Svensson och Louisa Ernestam kommer närmast från skivbolaget Warner Music. Emma har en bakgrund som journalist och redaktör på Aftonbladet, MSN och Vattenfall och har flerårig erfarenhet inom musikbranschen som marknadsförare och ansvar över sociala mediekanaler. Louisa har flerårig erfarenhet från kommunikationsbranschen och har tidigare jobbat med PR och influencer marketing på byråerna Wenderfalck och Isobar. På Warner Music ansvarade hon för internationell PR.

– Med Petit Banana PR vill vi också hjälpa de husdjur som idag verkar i sociala medier att nå ännu fler och genom långsiktiga samarbeten med relevanta varumärken nå nya målgrupper och samtidigt göra gott, säger Emma och Louisa.

Gå med
Banana
Gang!

Vill din pälskling bli en del av Banana Gang? Klicka här och fyll i formuläret så hör vi av oss.

Anmälan

Petit Banana PR är baserade i Stockholm och på www.petitbanana.se

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundnyheter #dognews #hundägare #influencer #petitbanana #prbyrå

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.